Камалія згадала, як у 2022 році Залужний відмовив її йти снайпером на фронт

Українська співачка Камалія зізналася, що на початку повномасштабного вторгнення вона збиралася піти снайпером на фронт. Проте військові, зокрема Валерій Залужний, який тоді був головнокомандувачем ЗСУ, відмовили її від такого кроку.

Камалія

Фото – instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія в інтерв’ю Славі Дьоміну зізналася, що у 2022 році замислювалася над тим, щоб вступити до лав ЗСУ. Співачка вміє чудово стріляти, тож могла б служити снайпером, інформує «НБН».

За словами артистки, від цієї ідеї її відмовили військові, зокрема Валерій Залужний, який тоді був головнокомандувачем армії України. Генерал сказав, що вона зможе зробити набагато більше, ніж піде воювати.

Зірка української сцени зазначила, що остаточно на її рішення вплинули доньки-двійнята, яким на той момент було по 8 років. Камалія майже не бачилася з Арабеллою і Мірабеллою, які знаходяться в Лондоні, і не хотіла їх зовсім позбавляти материнської любові. Також співачка розуміла, що, якщо з нею щось трапиться, дівчатка можуть залишитися самі, бо їхній тато вже не молодий.

Зрештою артистка не пішла на фронт і активно зайнялася волонтерською діяльністю.

Нагадаємо, Андрій Данилко прокоментував висловлювання Таїсії Повалій щодо «звільнення» України російськими загарбниками.

Exit mobile version