В Україні стартував Нацвідбір на «Євробачення»: яка співачка першою подала заявку на участь

У вівторок, 17 вересня, в Україні стартував Національний відбір на «Євробачення-2025» у Швейцарії. Першою офіційно подала заявку на участь у конкурсі співачка СолоХа. Артистка анонсувала потужну пісню, з якою має намір підкорювати єврофанів.

"Євробачення"

Фото – eurovision/Instagram

Українська співачка СолоХа на своїй Instagram-сторінці повідомила шанувальникам, що першого ж дня подала заявку на участь у Національному відборі на «Євробачення-2025», інформує «НБН».

За словами зірки, багато репетицій та проведеного часу у студії звукозапису «народили» дуже потужну композицію. Артистка зацікавила слухачів, пообіцявши, що незабаром вони почують пісню, з якою вона має намір підкорювати конкурс у Швейцарії.

Фото – instagram.com/soloha_official

Нагадаємо, що виконавці можуть подавати заявки на Нацвідбір до 10 листопада, щоб позмагатися за право взяти участь у масштабній події та представляти нашу країну. Музичним продюсером цьогорічного конкурсу стане співачка Тіна Кароль.

Як повідомлялося, реперка alyona alyona відреагувала на чутки про конфлікт із Jerry Heil після «Євробачення» у Швеції, де вони посіли третє місце.

Exit mobile version