Скандал навколо P.Diddi: проти репера подали п’ять нових позовів, ЗМІ розкрили подробиці звинувачень

Західні ЗМІ повідомляють, що проти американського репера P.Diddi (справжнє ім'я Шон Комбс) подали ще п'ять нових позовів до федерального суду в Нью-Йорку.

P.Diddi (Шон Комбс)

Фото – Associated Press

Як повідомляє ВВС, двоє чоловіків і троє жінок звинуватили P.Diddi у сексуальному насильстві над ними на різних вечірках у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку та Лас-Вегасі, подавши проти нього відповідні позови. Наймолодшому, хто звернувся до суду, було 13 років на момент передбачуваного інциденту, інформує «НБН».

За даними журналістів, у п’яти нових справах проти ікони хіп-хопу стверджується, що репер чи його спільники підсипали в алкогольні напої наркотики на заходах.

Як розповіли позивачі, у зв’язку з цим на вечірках Комбса вони відчували запаморочення, нудоту і відчували себе поза своїм тілом. Постраждалі заявили, що артист зґвалтував їх, змусив до орального сексу або агресивно їх обмацував за геніталії.

Нагадаємо, що P.Diddi зіткнувся зі звинуваченнями в домашньому насильстві, сексуальній експлуатації та зґвалтуваннях майже рік тому. Нещодавно один із адвокатів постраждалих повідомив, що понад 100 осіб планують подати на зірку до суду.

У той же час прокурори стверджують, що, крім цього, Комбс також займався викраденням людей, примусовою працею, хабарництвом та іншими злочинами.

Наразі хіп-хоп артист перебуває у в’язниці, очікуючи на суд у Нью-Йорку, який призначений на травень 2025 року. Репер не визнав себе винним за висунутими звинуваченнями.

Як повідомлялося, американський актор Ченніг Татум купив річний запас футболок, щоб їх не прати.

Exit mobile version