Новий годинник Путіна викликав ажіотаж у ЗМІ: диктатор придбав вітчизняний аксесуар за $25 000

Ще 21 лютого на руці глави РФ Володимира Путіна помітили годинник вартістю майже 25 000 доларів. ЗМІ з'ясували, що кремлівський диктатор замінив звичний швейцарський годинник Blancpain на аксесуар вітчизняного виробництва.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – kp.ru

Видання «РИА Новости» повідомило, що годинник для президента Росії виготовив вітчизняний бренд «Імператорська Петергофська фабрика», який належить заводу «Ракета», на спеціальне замовлення, інформує «НБН».

Глава департаменту реклами та маркетингу заводу Антоніна Скуридіна розповіла, що майбутній власник аксесуару сам обирає колір золота та вид каменю, з яких створюють корпус, а також відтінок ременя. За бажанням замовника на ротор із зображенням двоголового орла можна нанести ініціали чи герб.

Годинник диктатора, оправлений у золото білого або рожевого відтінку, має тонке сапфірове скло, тонкий безель та ремінець зі шкіри алігатора. Російські ЗМІ припускають, що глава держави змінив швейцарський аксесуар на вітчизняний, щоб продемонструвати підтримку імпортозаміщення.

Зазначимо, що у березні видання РФ писали про пуховик Путіна, який він вдягнув для виходу на сцену в Лужниках перед росіянами. Непоказна куртка виявилася брендовою, диктатор за неї заплатив 12 000 доларів.

Exit mobile version