Знищимо окупантів, а потім перейдемо до дипломатії – Данілов зробив важливу заяву щодо деокупації територій України військовим шляхом

За час повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації в Україну, з 24 лютого 2022 року, та й раніше до цього, з моменту вторгнення на Донбас, частину української землі було тимчасово окуповано загарбниками. Проте, наша країна цілком може військовим шляхом повернути під контроль Кабінету міністрів України всі ці території.

Олексій Данілов

Данілов про енергетичну кризу України. Фото - dialog.ua

Як повідомляє «НБН», такого роду повідомлення на своїй сторінці у соціальній мережі «Твіттер» опублікував секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов.

Дослівно з оприлюдненого Даниловим повідомлення:

«Дуже небезпечний російський наратив, який деякі «корисні ідіоти» глави Кремля на Заході із задоволенням підхоплюють, звучить так: військовим шляхом Україна не має можливості повернути окуповані російськими військами землі. Це величезна помилка! Ми можемо це зробити. Більше того, ми зробимо це. Спочатку ми знищимо окупантів. Після цього перейдемо до дипломатії. Це єдиний стиль, який сприймають рашисти».

Раніше ми вже писали про те, що в Міноборони США оцінили, як ЗСУ використовує американське озброєння.

Exit mobile version