Він захопить там усе – Трамп обурив українців заявою щодо Путіна, Криму та НАТО

Екс-глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп зробив низку антиукраїнських заяв. Колишній лідер американців переконаний, що війни можна було уникнути, якби Україна пішла на поступки Кремлю у питанні своїх територій.

Дональд Трамп

Дональд Трамп. Фото – rbc.ru

В ефірі подкасту The Clay Travis & Buck Sexton Show Трамп заявив, що якби він знаходився при владі, кремлівський диктатор Володимир Путін не напав на Українську державу, інформує «НБН».

На думку екс-глави Білого дому, українці, як мінімум, могли б відмовитися від Кримського півострова та відмовитися від інтеграції до Північноатлантичного Альянсу.

Політик переконаний, що глава Кремля нібито хотів підписати угоду з Києвом, проте тепер жодних договорів не підписуватиме. Він зазначив, що сумує, з приводу того, що лідер росіян робить з Україною.

«Він захопить там все», – висловив упевненість у перемозі Російської Федерації колишній глава Америки.

У січні Трамп висловлював невдоволення поведінкою європейських держав, які нібито використовують Америку для вирішення своїх питань після того, як державу очолив Джо Байден. Також він не схвалив рішення Європи щодо «Північного потоку-2».

Exit mobile version