ЗМІ: конгресвумен Спартц відмовилася зустрічатися з Єрмаком

Високопосадовці пропонували представнику конгресу США Вікторії Спартц провести зустріч з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком для прояснення ситуації, що загострилася після критики найближчого оточення президента України Володимира Зеленського. Але та відповіла відмовою.

Андрій Єрмак

Єрмак про завершення війни в Україні. Фото - liga.net

Як передає “НБН”, про це, пославшись на власні джерела, інформує телеканал CNN.

Зокрема, відомо, що Спартц 24 червня написала звернення до одного із помічників Зеленського, в якому запропонувала пов’язати його з високопоставленими людьми, здатними, як вона стверджує, здобути перемогу над російськими загарбниками. Пізніше конгресвумен сказала, що її слова «вирвали з контексту», а її метою було допомогти встановити контакти з усіма, хто хоче допомогти Україні виграти у війні проти РФ.

«Інформація про те, що це принесе мені якусь матеріальну вигоду від такого кроку, абсолютно неправдива. Для надання допомоги Україні я витрачаю свої особисті кілька десятків тисяч доларів. Розслідування потрібно проводити щодо фінансових інтересів Єрмака», – зазначила Спартц.

Через деякий час у Києві запропонували організувати зустріч Спартц з Єрмаком для з’ясування всіх нюансів, але американський політик від неї відмовилася.

Exit mobile version