Нардеп Наливайченко озвучив термін падіння режиму Лукашенка в Білорусі

Народний депутат Валентин Наливайченко заявив, що через підтримку російської військової агресії вже восени рухне політичний режим самопроголошеного глави Республіки Білорусь Олександра Лукашенка.

Олександр Лукашенко

Олександр Лукашенко Фото – rbc.ru

Депутат зазначив, що президент Білорусі, його збройні сили, частини та аеродроми виступили співагресором проти нашої країни, що назавжди зганьбило Лукашенка та армію РБ, інформує «НБН» із посиланням на «Еспресо».

За словами Наливайченка, білоруська економіка та державний устрій посипалися і восени будуть останні місяці існування режиму Лукашенка.

Політик переконаний, що наша країна має запровадити візовий режим із Республікою Білорусь, як це було зроблено відносно Російської Федерації. Виняток, на думку нардепа, потрібно зробити лише для представників білоруських громадських організацій та вільної преси, для решти громадян в’їзд в Україну необхідно обмежити.

Нагадаємо, що радник голови ОПУ Михайло Подоляк пояснив, чому Путін так прагне «забруднити кров’ю» білоруського диктатора. За його словами, єдиний вихід президента-агресора – втягнути Лукашенка у війну проти України.

Exit mobile version