Подоляк розповів, чи може в Україні повторитись «корейський сценарій»

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, чи можливе в нашій країні повторення «корейського сценарію».

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – ukranews.com

Радник голови ОПУ заявив, що Київ не розглядає проміжний варіант закінчення бойових дій у вигляді «корейського сценарію», коли в одній частині держави йде нормальне життя, в іншій – дещо дивне, інформує «НБН» із посиланням на «ВВС Україна».

Подоляк зазначив, що такий розвиток подій навіть не буде обговорюватися, оскільки це сценарій нескінченної війни, адже Російська Федерація – не КНДР і вона не зупиниться щодо нашої країни, а просуватиметься далі.

За словами чиновника, якщо допустити реалізацію «корейського сценарію» в Україні, за такого розкладу країна-агресор просто переоснастить свої збройні сили і знову атакує сусідню державу. Також РФ пристосується до життя під санкціями та поступово зламає консолідацію ЄС, отримавши там союзників.

Подоляк переконаний, що в такому випадку Україна отримає війну на найгірших умовах, адже Києву дорікнуть за те, що він не пішов до кінця у війні з Росією, незважаючи на допомогу та підтримку Заходу.

Раніше радник голови ОПУ повідомив, що українське керівництво підготувало відповідь на «спецоперацію» Кремля. Подоляк озвучив головну мету України проти РФ.

Exit mobile version