Медведєв похвалився візитом у «ЛНР»: у Мережі висміяли вояж політика на окупований Донбас

Колишній президент РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв похвалився поїздкою до «народної республіки» на окупованій Луганщині. У Мережі висміяли вояж політика у «ЛНР».

Дмитро Медведєв

Дмитро Медведєв. Фото – ria.ru

Соратник Путіна у своєму Telegram-каналі повідомив про поїздку до «ЛНР», де зустрівся з «главами республік» захопленого РФ Донбасу Денисом Пушиліним та Леонідом Пасічником. Візит був організований за дорученням російського диктатора, повідомляє «НБН».

Як написав Медведєв, за розпорядженням Путіна він провів у «ЛНР» нараду, на якій обговорювалися першочергові заходи забезпечення безпеки псевдореспублік.

Про вояж Медведєва із заступником голови АП, кремлівським куратором «республік» Сергієм Кирієнком на захоплену Росією українську територію повідомив у Twitter і Кремлівський пул.

У коментарях до публікації користувачі соцмережі висміяли «надважливий візит» заступника голови Ради безпеки РФ до ставлеників Кремля на окупований Донбас, не забувши згадати пристрасть колишнього президента Росії до алкоголю.

Раніше Медведєв зганьбився в Мережі, опублікувавши «оновлену» карту України, де «роздав» території нашої держави сусіднім країнам. Українці висміяли соратника Путіна, згадавши про провал плану блискавичного захоплення Києва «за три дні».

Exit mobile version