ЗСУ отримали від Великобританії нову партію РСЗВ М270: озброєння вже в Україні

Сполучене Королівство від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і до сьогодні активно продовжує допомагати Збройним силам нашої країни протистояти російській агресії. Вкотре Київ отримав допомогу від Британії.

М270

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення, оприлюднене в «Твіттер» головою оборонного відомства України Олексія Резнікова, військове керівництво Великобританії передало для потреб ЗСУ нову партію реактивних систем залпового вогню М270. Більше того, відомо, що вони вже прибули на територію України.

Дослівно із заяви Олексія Резнікова:

«Сполучене Королівство, якщо обіцяє, то обов’язково виконує. Україна вже одержала чергову партію реактивних систем залпового вогню М270. Хочу висловити подяку Бену Уоллесу, а також всьому британському народу. Підтримка, яку ви надаєте, дуже дивовижна. Це дуже важливо для України. Армія Української держави дуже вміло застосовує це поповнення на фронті. Також вже скоро ми очікуємо й на інші «подарунки».

 Нещодавно Олексій Резніков вже повідомляв про те, що з Німеччини в Україну надійшли чергові реактивні системи залпового вогню MARS II.

Exit mobile version