Подоляк розповів, до чого призведуть спроби РФ анексувати українські території

Практично з перших днів широкомасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну в Мережі почала активно ходити інформація про прагнення російської сторони анексувати чергові території нашої країни. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, до чого приведуть такі спроби агресора.

Подоляк

Подоляк про повторний наступ РФ. Фото - 24tv.ua

Як інформує “НБН” з посиланням на повідомлення радника Андрія Єрмака в соціальній мережі «Твіттер», спроби окупантів Росії анексувати українські території шляхом псевдореферендумів не дадуть результату. За його словами, ворожі сили, як і завжди раніше, зазнають невдачі.

Водночас чиновник підкреслив, що Росія не так давно хотіла захопити Київ, причому лише за три дні. Донбас агресор мав намір захопити до 9 травня, а потім були плани здійснити це хоча б до вересня.

«Однак ні той, ні інший план загарбників не спрацював. Спроби анексувати українську територію шляхом проведення псевдореферендумів також не спрацюють», – наголосив Михайло Подоляк.

Крім того, радник керівника Офісу президента України додав, що Росія також не зможе підірвати підтримку Української держави з боку Заходу через газовий шантаж.

Exit mobile version