Зеленський поставив крапку у питанні переговорів із Росією щодо завершення війни

Український лідер Володимир Олександрович Зеленський розповів, чи може Україна зараз йти на будь-які переговори з Росією.

Володимир Зеленський

В РФ по телебаченню показали виступ Зеленського. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на заяву Верховного головнокомандувача ЗСУ Володимира Зеленського, озвучену під час панельної дискусії на 17-й зустрічі Ялтинської європейської стратегії, наразі жодні переговори з Російською Федерацією щодо завершення війни не можуть бути. Причиною цього є те, що російська сторона не може сформулювати жодних адекватних позицій.

Дослівно із заяви Володимира Зеленського:

«Ми прагнемо завершити цю війну. Але зараз змінився простір, а також наші можливості. Суспільство жодної розмови з терористами не хоче мати. Хоча спілкуватися можна навіть із терористами, оскільки вони знають, чого хочуть».

Але у випадку з Росією, за словами Зеленського, жодних впевненостей у тому, що вони дотримуватимуться власних обіцянок, немає.

Гарант Конституції України додав:

«Я вважаю, що не будуть. Не вірить ніхто. Адже вони нерукостислі».

Також український лідер додав, що спочатку потрібно домогтися того, щоб із української території повністю вийшли російські війська, а також щоб Росія припинила поводитися як терорист. Вже після цього, як додав президент, можна буде щось говорити про дипломатію.

Раніше український лідер повідомляв про продовження деокупації Харківської області.

Exit mobile version