Такого не було ніколи – радник МВС Денисенко розповів, що сталося у Росії вперше за 22 роки

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко розповів про важливу зміну реакції російського суспільства на політику Кремля. Вперше за всі роки правління кремлівського диктатора Володимира Путіна громадяни РФ почали звинувачувати особисто його у невдачах на фронті в Україні.

Володимир Путін та росіяни

Володимир Путін та росіяни. Фото – rbc.ru

Денисенко повідомив, що росіяни усвідомлюють, що влада їх обманює і війна з Україною не закінчиться швидко, як їм обіцяв Кремль. За його словами, протестні рухи в РФ тільки розпочинаються і опозиційний рух поки не склався, проте вже видно «перші проблиски», інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

Радник МВС зауважив, що вперше за 22 роки росіяни почали масово висловлювати невдоволення політикою Путіна у коментарях, раніше вони ніколи не звинувачували особисто президента.

Зокрема, багатьох громадян РФ зачепило помпезне відкриття оглядового колеса в Москві під час одного з найбільших провалів їхньої армії за останні сто років.

Оскільки інформація зазвичай працює «за накопиченням», за словами Денисенка, невдоволення кремлівським диктатором у російського населення наростатиме. Радник міністра додав, що у головах громадян РФ можливо щось почне змінюватись й завдяки успіхам українських захисників.

Зазначимо, що ефективний контрнаступ ЗСУ зриває плани Кремля щодо анексії окупованих територій після 24 лютого. Зокрема, Москва наказала «поставити на паузу» проведення псевдореферендумів.

Exit mobile version