Кремль має намір створити новий округ із захоплених територій України: кого призначать главою регіону

Пропагандистські ЗМІ повідомили про намір Кремля створити новий округ із захоплених українських регіонів та назвали ім'я кандидата на пост глави нового регіону.

Кремль

Кремль. Фото – zaks.ru

Співрозмовник пропагандистського видання «Вести» із Радфеда РФ та джерело близьке до «уряду» Криму розповіли, що керівництво країни має намір створити новий федеральний округ. Кремль хоче об’єднати в один Кримський регіон анексований півострів, «республіки» Донбасу та окуповані території Херсонської та Запорізької областей, інформує «НБН».

Відомо, що головним кандидатом на пост глави нового округу є колишній керівник корпорації «Роскосмос» Дмитро Рогозін, котрого після звільнення так і не призначили на іншу посаду. Джерела повідомляють, що рішення щодо нього буде прийнято найближчим часом і швидше за все воно буде позитивним.

Нагадаємо, що Рогозін перестав бути «головним космонавтом» Росії ще 15 липня, коли керівництво «Роскосмосом» передали Юрію Борисову, колишньому заступнику голови уряду з питань оборонно-промислового комплексу.

Exit mobile version