З іншим президентом Росії – Зеленський відреагував на заклик Путіна щодо переговорів

Кремлівський диктатор Володимир Путін, анексувавши окуповані території України, закликав Київ до переговорів, зазначивши, що Росія не обговорюватиме вибір мешканців захоплених регіонів. На заяву глави РФ відповів український президент Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – president.gov.ua

У Telegram-каналі глави України з’явилася відповідь на заклики Путіна до переговорів. Зеленський заявив, що наша країна була і залишається лідером у переговорних зусиллях, інформує «НБН».

Лідер нації нагадав, що саме Київ завжди пропонував країні-агресорові домовлятися про співіснування на рівних та справедливих умовах.

Глава держави зазначив, що, мабуть, із нинішнім лідером росіян здійснити це неможливо, тому Україна повернеться до діалогу з Російською Федерацією, коли її очолить інший президент.

Зазначимо, що Європейський Союз відреагував на анексію українських територій. Ще під час виступу Путіна у Кремлі щодо «приєднання» до Росії захоплених регіонів України, голова Європейської Ради та верховний представник ЄС висловилися про результати фейкових референдумів.

Exit mobile version