Двійники Путіна: генерал розповів, у яких випадках диктатор використовує своїх «клонів»

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки генерал Микола Маломуж розповів, коли замість кремлівського диктатора Володимира Путіна на публіці з'являється його «клон».

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – slovoidilo.ua

Генерал зазначив, що президент Російської Федерації, ймовірно, особисто відвідає саміт в Астані, де зустрінеться з турецьким лідером Реджепом Ердоганом, а не відправить замість себе «дублікат», інформує «НБН» з посиланням на «УНІАН».

Маломуж розповів, що глава Кремля використовує двійників лише в деяких випадках, зокрема, на масових заходах, оскільки дуже боїться замаху.

За словами екс-глави Служби зовнішньої розвідки, одним із маркерів є п’ятнадцятиметровий стіл, за який Путін садив усіх президентів у період пандемії коронавірусу.

Крім того, диктатор боїться померти від ядерної бомби, терористів чи через змову, тому його охороняють п’ять спецслужб, які контролюють одна одну та російські еліти. Тому реальний Путін з’являється лише на зустрічах.

Нагадаємо, що експерт з питань діяльності спецслужб, коментуючи використання главою РФ двійників, розповів, як це можна підтвердити.

Exit mobile version