Ведуть дуже тонку піар-кампанію – Бєлковський розповів, як чиновники Кремля намагаються запобігти ядерному удару

Російський політолог, політичний коментатор та опозиціонер Станіслав Бєлковський розповів, як кремлівські еліти намагаються переконати президента-агресора РФ Володимира Путіна не застосовувати ядерне озброєння.

Станіслав Бєлковський

Станіслав Бєлковський. Фото - psychologies.ru

В інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону опозиціонер розповів, що значна частина кремлівських чиновників намагається відвадити главу держави від ідеї ядерного удару, інформує «НБН».

За словами Бєлковського, російські еліти панікують через те, що відбувається, оскільки усвідомлюють, що «зіскочити вже неможливо». Тому чиновники РФ ведуть «тонку піар-кампанію» через сайти та канали у Telegram, близькі до Кремля.

Політолог зазначив, що ці люди намагаються пояснити Путіну, що США «розводять» його, провокуючи використати ядерне озброєння. Кремлівські чиновники сподіваються, що це подіє на диктатора і він передумає натискати на «червону кнопку».

Експерт повідомив, що в Telegram-каналі, яким займається ключовий чиновник АП РФ Олексій Громов, опублікували начебто надані розвідкою дані про те, що нібито Вашингтон уже погодив план атаки на Росію протягом 88 годин.

Бєлковський припускає, що цю інформацію вигадали кремлівські еліти, щоб налякати главу держави, показавши, що Альянс готовий завдати удару по РФ, щоб Путін «трохи одумався і охолонув».

Зазначимо, що секретар РНБО Олексій Данілов розповів, чи є загроза ядерного удару по містах України та позиціях наших військових з боку Росії.

Exit mobile version