Данілов заявив, що Путін використовує нову тактику та стратегію у війні

Секретар Ради національної безпеки України Олексій Данілов на тлі масованих атак армії Російської Федерації на мирне населення та об'єкти критичної інфраструктури нашої країни заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін змінив тактику та стратегію у війні.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – reuters.com

В інтерв’ю ERR секретар РНБО нагадав, що в Україні з 24 лютого продовжується активна фаза бойових дій і, на жаль, наші громадяни спокійно ставляться до ворожих ударів, інформує «НБН».

Данілов зазначив, що атаки російських загарбників – це неприємно і сидіти українцям у сховищах – це певні незручності, проте наша країна впевнена у своїй перемозі, щоб не робив кремлівський диктатор.

За словами чиновника, Путін по-новому дивиться на війну, тому він застосовує нову стратегію й тактику, однак Україна до цього готова і «страшилки» президента-агресора її не залякають.

Секретар РНБО додав, що, атакуючи цивільні об’єкти, російський лідер надає матеріали до міжнародного суду, який відбудеться над усіма військовими злочинцями РФ.

Також Данілов висловився щодо проведення мобілізації в Російській Федерації та Україні, вказавши на суттєву відмінність між військами двох країн.

Exit mobile version