В Офісі президента України розповіли, чого добивається Росія ударами по критичній інфраструктурі

В офісі президента України відреагували на масштабні ракетні удари Російської Федерації по об'єктах критичної інфраструктури. Зокрема, Михайло Подоляк озвучив, яку мету переслідує Кремль такими діями.

Михайло Подоляк

Подоляк про демілітарізацію РФ. Фото - censor.net

Як інформує «НБН», на своїй сторінці у соціальній мережі «Твіттер» Михайло Подоляк написав, що війська Путіна активно б’ють ракетами критичної інфраструктури Української держави для того, щоб викликати хвилі біженців з території України до країн Європи.

«Кремль добивається нових хвиль біженців з України до Європи, завдаючи масштабних ударів по критичній інфраструктурі нашої країни», – наголосив Михайло Подоляк.

Причому, як додав радник Андрія Єрмака, лише від лідерів країн Європи залежить те, чи вдасться російському президенту Путіну досягти своєї мети.

Насамкінець Подоляк додав, що якнайшвидша передача нашій країні коштів ППО є єдиним способом зупинити гуманітарну катастрофу.

Раніше ми писали про те, що канцлер ФРН Олаф Шольц зробив заяву про війну в Україні та застеріг країни-учасниці НАТО від конфлікту з Росією.

Exit mobile version