Схуд на 8 кг, страждає від регулярної нудоти та нападів кашлю: стали відомі подробиці хвороби Путіна

Британське видання The Mirror опублікувало матеріал про хворобу кремлівського диктатора Володимира Путіна. Журналісти розповіли, від яких проблем зі здоров'ям страждає глава Російської Федерації.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – dw.com

Посилаючись на інсайдерську інформацію, The Mirror повідомило, що у вихідні російський лідер пройшов медичний огляд, «НБН».

Оточення Путіна переживає про те, що худорлявість і постійний кашель диктатора стають помітними, у зв’язку з чим еліти РФ вважатимуть це ознаками здоров’я, яке стрімко погіршується.

Джерела розповіли журналістам, що главі Росії діагностували онкологічне захворювання, через що протягом кількох останніх місяців він зменшив у вазі на 8 кілограмів.

До всього іншого Путін страждає від постійної нудоти та відсутності апетиту через специфічну дієту та прийом лікарських препаратів. Погіршують настрій російського лідера й провали окупантів в Україні.

Видання розповіло, що президент РФ поскандалив, вдавшись до криків та ненормативної лексики, на онлайн-зустрічі з главою Міноборони Сергієм Шойгу та військовим керівництвом. Відключивши міністра від участі у конференції, у диктатора стався напад сильного кашлю. Путіну довелося перервати зустріч, аби отримати допомогу медиків.

Раніше відомий український педіатр Євген Комаровський висловився про проблеми зі здоров’ям у Путіна. Лікар озвучив свою думку щодо смертельного захворювання у президента РФ і назвав ймовірний діагноз.

Exit mobile version