Кадиров не має народної підтримки: син президента Ічкерії пояснив, чому чеченці не поважають главу республіки

Син президента Ічкерії Аслана Масхадова Анзор розповів, що ставленик Путіна в Чеченській Республіці Рамзан Кадиров має підтримку лише серед свого оточення, тоді як народ його не поважає.

Рамзан Кадиров

Рамзан Кадиров. Фото – ria.ru

Анзор Масхадов, який живе в Норвегії, зазначив, що багато чеченців виїхали за межі Російської Федерації, рятуючись від репресій. Ті, хто залишився в республіці, розуміють, що відправка молоді Чечні на війну проти України потрібна виключно для захисту інтересів глави регіону та кремлівського диктатора, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

З цієї причини народ не схвалює дії Кадирова, який продовжує мобілізацію в республіці, незважаючи на заяви про те, що Чечня вже виконала план за призовом до армії РФ раніше і нібито вже не проводить таких заходів.

На думку Масхадова, Путін дуже боїться втратити владу і особисто попросив Кадирова повідомити чеченцям, що нібито в регіоні набирати призовників вже не будуть, і продовжити приховану мобілізацію.

Нагадаємо, що ліквідація бази «кадирівців» у Херсонській області українськими захисниками розлютила ставленика Кремля. Кадиров оголосив джихад, заявивши, що Захід хоче знищити РФ.

Exit mobile version