Подоляк відповів на вимогу Медведєва виконати умови РФ, щоб в Україні стабілізувалася ситуація з електропостачанням

Колишній президент Російської Федерації Дмитро Медведєв, який наразі обіймає посаду заступника голови Ради безпеки РФ, заявив, що Українська держава має виконати вимоги Москви у війні, щоб військові Росії перестали завдавати ударів по енергетичній системі України. В Офісі президента не змусили чекати на такі вимоги країни-агресора.

Подоляк

Подоляк про повторний наступ РФ. Фото - 24tv.ua

Зокрема, як пише «НБН», на своїй сторінці в соціальній мережі «Твіттер» радник Андрія Єрмака Михайло Подоляк заявив, що такі заяви є визнанням тероризму на державному рівні.

Так, за словами Медведєва, Україні «потрібно визнати правомірність вимог Російської Федерації у рамках «спеціальної військової операції» та її результати», які були відображені у російській Конституції. Іншими словами, Київ має визнати анексію Росією Українських територій. За словами Медведєва, саме в такому разі в Українській державі все налагодиться зі світлом.

На всі такі заяви Медведєва, Михайло Подоляк відповів, що це показує визнання Росії в тероризмі на державному рівні.

Дослівно із заяви радника глави Офісу президента України:

«Це якась фантастика! Кремль вустами Медведєва прямо заявив, що Росія знищуватиме енергетичну систему України, тероризуватиме мільйони людей до того моменту, поки Українська держава не погодиться на капітуляцію. Фактично офіційне визнання у тероризмі на державному рівні. З ким та про що можна проводити переговори?».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, в яких областях України відключення можуть тривати довше, ніж чотири години.

Exit mobile version