Російська армія не йде, вона вибита – Арестович розставив акценти щодо відступу окупантів із Херсона

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович відреагував на наказ глави Міністерства оборони Росії Сергія Шойгу командувачу окупантів Сергію Суровікіну про виведення путінських військ з правого берега Херсонщини.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото – v-variant.com.ua

На своїй Facebook-сторінці радник глави Офісу Зеленського звернув увагу на нюанс щодо відходу російських окупаційних підрозділів з правого берега Херсонської області, інформує «НБН».

«Російська армія не йде з Херсона, вона вибита», – написав Арестович, зазначивши, як треба говорити правильно.

Представник ОПУ наголосив, що путінських загарбників із обласного центру вибили українські захисники важкими боями, із втратами. Наші військові методично прогризали оборону росіян, працюючи з переправами «визволителів». Він додав, що ЗСУ звільняють Херсонщину важкою та кривавою військовою працею.

«Ласкаво просимо додому», – звернувся Арестович до херсонців.

Радник Андрія Єрмака повідомив українцям, що на правому березі Дніпра якийсь час продовжуватимуться битви, після яких почнеться нелегкий період стабілізаційних заходів.

Нагадаємо, що Шойгу наказав Суровікіну вивести армію Путіна з правого берега Херсонщини та обласного центру, подавши втечу окупантів, як «турботу» російського керівництва про їхнє здоров’я та життя.

Exit mobile version