Лавров видав нову порцію абсурдних заяв про війну в Україні

Керівник міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров зробив низку фейкових заяв про війну в Україні в коментарі ЗМІ на саміті «Великої двадцятки» в Індонезії.

Сергій Лавров

Сергій Лавров. Фото – rbc.ru

Глава дипломатичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров цинічно заявив, що війну в Україні нібито розв’язала не його країна, а Захід, який готував її багато років, інформує «НБН».

За словами керівника МЗС держави-терориста, в Україні йде «гібридна» війна, яка нібито розпочалася після того, як Захід підтримав прихід до влади «расистських неонацистських сил» через державний переворот.

Лавров заявив, що Північноатлантичний Альянс «активно освоював українську територію», нібито проводячи там навчання та постачаючи Києву зброю.

Також кремлівський чиновник звинуватив українське керівництво у саботажі «мінських угод». Соратник Путіна назвав антитерористичну операцію проти окупаційних сил РФ «військовою операцією проти Донбасу».

Нагадаємо, що Володимир Зеленський на саміті лідерів «Групи двадцяти» заявив, що він не укладатиме з державою-окупантом «Мінськ-3». Речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на позицію глави України.

Exit mobile version