Росія шукає можливості досягти з Україною короткого перемир’я: Зеленський пояснив, чим це небезпечно

Країна-агресор Російська Федерація всіляко шукає шансу досягти з Україною короткого перемир'я. Президент України Володимир Зеленський розповів, для чого це потрібно окупантам і чим це небезпечно для нашої країни.

Володимир Зеленський

Що обговорювали на ставці Верховного головнокомандуючого. Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», під час онлайн-виступу Верховного головнокомандувача ЗСУ Володимира Зеленського прозвучали слова, що таким чином загарбники хочуть відновити свої сили. Отже, таким чином завершити війну в Україні не вдасться.

Дослівно із заяви президента України:

«Саме собою припинення війни жодного світу не гарантує. Москва намагається зараз досягти короткого перемир’я з Україною, щоби взяти перепочинок і відновити сили. Хтось може називати це закінченням війни, проте такого роду перепочинок зробить і так негативну ситуацію ще гірше».

При цьому український лідер відкинув будь-які думки щодо поступок території нашої країни, або ж суверенітету в обмін на «світ».

Володимир Зеленський додав:

«Компроміси аморального характеру призведуть до чергових кровопролиття. Тільки якщо повною мірою знищити агресію РФ, можна досягти справжнього, тривалого та відвертого світу».

Раніше генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що організація не підтримує будь-якого світу в Україні.

Exit mobile version