Лукашенко пригрозив Зеленському знищенням України: Подоляк відреагував на заяву білоруського диктатора

Самопроголошений глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко закликав українського лідера Володимира Зеленського зупинитися, інакше його країну буде повністю знищено. Радник голови ОПУ Михайло Подоляк прокоментував погрози білоруського диктатора.

Олександр Лукашенко

Олександр Лукашенко. Фото – rbc.ru

Радник керівника Офісу президента України закликав не звертати увагу на заяву диктаторів із неіснуючої організації ОДКБ, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами Подоляка, Вірменія та Казахстан вже продемонстрували свою думку щодо Організації Договору про колективну безпеку. Представник Офісу Зеленського вважає дивним те, що після Грузії, Криму та повномасштабної війни в Україні решта країн-членів ОДБК досі не усвідомили, що РФ вміє лише шантажувати та вбивати.

Коментуючи заяву Лукашенка, радник голови ОПУ зазначив, що диктатору краще мовчати після того, як він надав територію РБ російським окупаційним військам, оскільки його країна за це відповідатиме юридично.

Подоляк зазначив, що Лукашенко усвідомлює неминучість відповідальності за участь у війні, тому ретранслює свої страхи, він боїться того, що з ним буде після поразки росіян.

Нагадаємо, що «Беларускі Гаюн» розповів, скільки бойової техніки білоруський диктатор минулого місяця передав армії РФ.

Exit mobile version