Жодної капітуляції не буде: емоційне звернення ОПУ до країн Заходу

Влада Української держави, як і раніше, переконуватиме наших союзників у тому, що Києву потрібно якнайшвидше надати все необхідне для захисту від російського тероризму озброєння. Бо Україна ніколи не піде на капітуляцію в обмін на електроенергію.

Михайло Подоляк

Подоляк про демілітарізацію РФ. Фото - censor.net

Як інформує «НБН» з посиланням на «РБК-Україна», про це в інтерв’ю «24 каналу» заявив Михайло Подоляк, радник керівника ОПУ Андрія Єрмака.

Дослівно із заяви Михайла Подоляка:

«Коли ми ведемо переговори, коли ми на різних майданчиках з кимось розмовляємо, то ми озвучуємо: «Розумієте, адже ви так чи інакше нам дасте це, однозначно. Адже ви не зможете дивитись, як люди влаштовують геноцид над іншими людьми. Причому так демонстративно й у такій кількості. Ви нам все одно надасте ракети ATACMS, ви так чи інакше дасте нам бронетехніку, «Абрамси» або «Леопарди». Будь-яку техніку».

Він додав, що Київ пояснює потребу якнайшвидшого постачання озброєнь. Та й наші партнери це чудово розуміють.

«Однак вони досі не можуть перейти через це ключове почуття страху – побоювання війни як такої. Ми нібито перебуваємо у різних просторах», – наголосив радник голови ОПУ.

Насамкінець Михайло Подоляк зазначив, що Україні не можна програвати війну з Росією.

«Ми не маємо наміру відмовлятися від війни заради капітуляції в обмін на електрику. Ви у будь-якому випадку передасте нам системи ППО, тому що нам необхідно захистити небо. Це потрібно, щоб кількість фотографій, які ми маємо, які ви бачите, де в 21 столітті вбиті люди, які перебувають у мирному Києві, чи Вінниці…», – сказав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні ми вже писали про те, що Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю.

Exit mobile version