Подоляк розповів, за скільки місяців ЗСУ виженуть окупантів із Криму

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк висловився про деокупацію Криму. Він переконаний, що вже за півроку вирушить до Ялти.

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – crimea.ria.ru

В ефірі національного телемарафону представник Офісу Зеленського дав свій прогноз щодо звільнення Кримського півострова від російських загарбників, інформує «НБН».

За словами Подоляка, вже за шість місяців він поїде до Ялти. Він зізнався, що на набережній курортного міста має улюблене місце, звідки має намір вийти в ефір і поговорити з українцями, яким буде Крим вільним.

Радник глави ОПУ запевнив, що з півострова поїдуть усі росіяни, які крали майно нашої країни. Він переконаний, що війна з РФ має закінчитися кінцем «русского мира», суть якого – вбивати, грабувати, ґвалтувати, лякати, мародерити та красти.

Подоляк не сумнівається, що звільняти Крим потрібно лише силовим шляхом, оскільки такої інтенсивності бойові дії передбачають деокупацію всіх захоплених територій військовим шляхом.

«Інакше – реваншизм, інакше – війна заново», – наголосив представник ОПУ.

Раніше про звільнення Криму висловився глава держави Володимир Зеленський, який заявив, що Київ не розглядатиме сценарії, які не передбачають повернення Криму під контроль України. На слова президента відреагував представник Кремля Дмитро Пєсков.

Exit mobile version