У Зеленського розповіли про новий, «цілком людоїдський» план Росії щодо України: що задумали в Кремлі

В Офісі президента України зробили важливу заяву про нові плани керівництва держави-загарбника Російської Федерації щодо нашої країни.

Михайло Подоляк

Подоляк про демілітарізацію РФ. Фото - censor.net

Як інформує «НБН», радник глави Офісу президента України Андрія Єрмака Михайло Подоляк в інтерв’ю журналістці з Росії Юлії Латинній розповів, що держава-окупант Російська Федерація щось змінила тактику завдання масштабних ударів ракетами по українській території.

За його словами, тепер же загарбники можуть почати завдавати масованих ракетних ударів по нашій території тоді, коли почнуть бити морози. Тобто при температурі нижче -10 градусів за Цельсієм.

За даними Михайла Подоляка, ворожі сили мають намір «дуже жорстко заморозити населення України». Як наслідок, агресор відкрито очікує саме такої можливості, оскільки «головний удар у цьому випадку припадає навіть не на енергетику, а на опалення».

Дослівно із заяви Подоляка:

«Я думаю, що наразі тактика Російської Федерації щось змінилася. Вони очікують збільшення морозів, вони чекають на глибину морозів. Грубо кажучи, вони чекають на той момент, поки температура повітря в нічний час опуститься до 8-10 градусів нижче нуля. І саме в той момент вони хочуть завдати найчутливішого удару українською територією».

Михайло Подоляк зазначає, що план Російської Федерації є «цілком людожерським».

Нагадаємо, раніше Наталія Гуменюк закликала українців готуватися до нового масштабного ракетного удару з боку РФ.

Exit mobile version