Падіння ракети в Молдові: Галущенко поговорив із віце-прем’єром і повідомив подробиці інциденту

Глава Міністерства енергетики України Герман Галущенко провів телефонну розмову з віце-прем'єр-міністром Молдови Андрієм Спину та розповів деталі інциденту з падінням ракети.

Герман Галущенко

Герман Галущенко. Фото – gettyimages.com

На своїй Facebook-сторінці міністр енергетики повідомив подробиці розмови з молдавським віце-прем’єром. За його словами, під час восьмої масованої атаки РФ на Україну на територію Молдови прилетіла російська ракета, інформує «НБН».

Галущенко зазначив, що ворожа ракета влучила у молдавське аграрне підприємство, але, на щастя, не вибухнула. Глава Міненергетики наголосив, що Російська Федерація поширює свій ракетний тероризм і на сусідні з Україною держави.

Також міністр повідомив, що він домовився зі Спину оперативно координувати необхідні рішення щодо стійкості енергетичних систем на фоні тривалих ударів росіян по об’єктах української критичної інфраструктури.

Раніше в ефірі національного телемарафону інцидент у Молдові прокоментував Олексій Данілов. Секретар РНБО висловив упевненість у тому, що на території країни впала російська ракета.

Exit mobile version