Путін особисто скасував підсумкову прес-конференцію та послання до Федеральних зборів – росЗМІ

Російські опозиційні ЗМІ пишуть про те, що скасування традиційних подій – підсумкової прес-конференції та послання до Федеральних зборів – особисте рішення кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото - pastinfo.am

Видання «Медуза», посилаючись на The Moscow Times, повідомило, що в останній момент глава Росії особисто скасував щорічні заходи за його участю, інформує «НБН».

ЗМІ пишуть, що Путін відмовився від проведення традиційної підсумкової прес-конференції та послання до Федеральних зборів, злякавшись нових українських диверсій. Один із чиновників розповів, що у Кремлі всі були шоковані атаками на військові аеродроми у Рязанській та Саратовській областях.

Відомо, що війна РФ проти України мала стати головною темою підсумкової прсс-конференції президента-агресора, оскільки вона найбільше хвилює громадськість РФ. Однак через відсутність досягнень окупантів на фронті диктатор вирішив, що найближчим часом проводити такий захід не варто.

Щодо послання Путіна до Федеральних зборів, джерела повідомляють, що для нього російське керівництво має намір створити «новий контекст». Один із сценаріїв – масштабні перестановки у ЗС РФ, уряді та АП. Кремль готує такий указ, однак не відомо, чи підпише його президент.

Нагадаємо, що окрім прес-конференції та послання до Федеральних зборів Путін не братиме участь у ще одному заході.

Exit mobile version