У посольстві Росії в США заговорили про «непередбачувані наслідки» через передачу ЗРК Patriot Україні

У посольстві Російської Федерації у США відреагували на можливу передачу зенітних ракетних комплексів Patriot Вашингтоном Україні. У дипломатичному відомстві погрожують «непередбачуваними наслідками».

Посольство РФ у США

Посольство РФ у США. Фото – rossaprimavera.ru

Російське посольство у США назвало провокаційним кроком можливу передачу систем Patriot американською стороною для армії України. У дипломатичному відомстві країни-агресора попередили, що такі дії Вашингтона можуть призвести до «непередбачуваних наслідків», інформує «НБН» із посиланням на пропагандистське агентство «ТАСС».

У посольстві РФ заявили, що підтримка Америкою Збройних сил України «зміцнить почуття безкарності режиму Зеленського» та «підштовхне до нових злочинів проти мирних жителів Донбасу, Херсонської та Запорізької областей».

Російські дипломати назвали війну в Україні «конфліктом у пострадянській республіці», в який США «втягуються глибше» й без постачання ЗРК Patriot Києву.

Раніше пригрозив знищенням систем Patriot, якщо Америка передасть їх Україні, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков.

Exit mobile version