Ми втрачаємо Україну, ми вже втратили її – Царьов визнав провал планів Кремля щодо захоплення України

Олег Царьов заявив, що він буде дуже щасливий, якщо війна припиниться прямо зараз, на нинішніх лініях фронту, адже з початку вторгнення РФ не вдалося захопити і утримати жоден обласний центр.

Олег Царьов

Олег Царьов про війну в Україні. Фото - korrespondent.net

Як інформує «НБН», Царьов, засуджений заочно судом до дванадцяти років ув’язнення, підозрюваний у державній зраді колишній парламентарій та екс-кандидат на пост президента України, який підтримує вторгнення Росії в Україну, розповів у коментарі по телефону журналістам The New York Times, що він визнає провал планів Кремля щодо захоплення нашої країни.

Дослівно із заяви Царьова:

«Ми втрачаємо Україну. Ми вже її втратили».

При цьому Олег Царьов підкреслив, що був там, а також брав участь у вторгненні Росії, але йому ніколи не повідомляли про остаточні деталі. Також він вважає, що «армія РФ не розуміла», що український народ чинитиме опір, вони думали, що «все буде легко».

Він наголосив, що буде дуже щасливим, якщо бойові дії припиняться на діючих лініях фронту, оскільки з початку вторгнення Росія не змогла захопити та утримати жодного обласного центру.

Горе-політик додав:

“Ні сама армія, ні генерали, ні солдати РФ не були готові”.

У матеріалі видання наголошується, що офіційні особи США вважають Царьова маріонетковим лідером, якого Кремль збирався поставити в Україні.

Раніше ми вже писали про заяву Олега Царьова про русофобів у Криму.

Exit mobile version