Я їм відповідав, що ви просто нас не знаєте – Данілов пригадав настрої західної розвідки напередодні повномасштабної війни

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов згадав про песимістичні настрої спецструктур західних держав щодо нашої країни перед початком повномасштабної війни.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – radiosvoboda.org

В ефірі національного телемарафону Данілов розповів, що жодна західна розвідка до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну не вважала, що наша країна зможе вистояти, інформує «НБН».

За словами секретаря РНБО, представники різних спецструктур держав-партнерів приїжджали до Києва і говорили про окупацію України, концтабори, фільтраційні табори та ліквідацію вищого військово-політичного керівництва.

«Це те, що вони нам говорили. Я їм відповідав, що ви просто нас не знаєте. Такого не буде», – згадав чиновник, зазначивши, що жодна розвідка, жодна країна не давала Україні шансу.

Також представники країн-союзників Києва при кожній зустрічі закликали українську владу «обережно ставитися до свого фізичного стану». Західна розвідка вважала, що росіяни зможуть усунути військово-політичне керівництво України.

«І їх дуже дратувало, коли ми казали, що цього не буде, бо ви нас не знаєте. Вони постійно вважали, що ми такі самі, як росіяни», – додав Данілов, наголосивши, що це була велика помилка всіх країн.

Раніше Данілов заявив, що Росія може стати «колонією однієї із сусідніх країн».

Exit mobile version