Екс-співробітник британської розвідки вказав на потенційного наступника Путіна з оточення кремлівського диктатора

Колишній співробітник розвідки Сполученого Королівства Філіп Інграм вважає, що наступником президента Росії Володимира Путіна може стати олігарх, власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – deita.ru

У коментарі Sky News екс-співробітник британської розвідки висловився про кадрові перестановки у військовому керівництві країни-агресора. За його словами, призначення глави Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова на посаду командувача окупаційної армії в Україні покликане збільшити роль Міноборони Росії, інформує «НБН».

Путін сподівається, що в той же час така заміна командувача війни РФ в Україні зменшить роль олігарха, який «займається своїми справами». Інграм назвав Пригожина «темною конячкою», найманці якого воюють у Бахмуті та Соледарі.

Власник приватної військової компанії має працювати під командуванням ЗС Росії, проте він чинить по-своєму, бере відповідальність у різних областях і відкрито критикує як главу Міноборони Сергія Шойгу, так і Герасимова.

«За повідомленнями, він також є потенційним наступником Путіна у разі його висування», – додав екс-співробітник розвідки Великобританії.

Раніше посилення впливу Пригожина в РФ прокоментували у Держдепі США.

Exit mobile version