Медведєв і Кадиров відпочивають за кордоном у розпал війни: куди літали бізнес-джети соратників Путіна

Поки кремлівський диктатор Володимир Путін відправляє російських громадян на війну в Україну, його соратники відпочивають за кордоном. Журналісти розповіли, куди літали грітися на сонечку глава Чечні Рамзан Кадиров та перший заступник глави Військово-промислової комісії РФ Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв та Рамзан Кадиров

Дмитро Медведєв та Рамзан Кадиров. Фото – commons.wikimedia.org

У січні «перші особи» країни-агресора літали на відпочинок за кордон. Представники «політичної еліти» РФ у розпал війни писали войовничі пости у соцмережах із погрозами Україні та світу не в рідних пенатах.

Про це інформує «НБН» із посиланням на російський опозиційний Telegram-канал «Можем объяснить».

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров лише за останній тиждень встиг відпочити і в Таїланді, і в Об’єднаних Арабських Еміратах. На курорті ставленик Кремля заявляв, що Росії вистачить сил воювати з усім світом та робив ядерні погрози.

Вирушив відпочивати в теплі краї й екс-президент держави-терориста Дмитро Медведєв. Політик грівся на сонечку в Туреччині і в Мережі погрожував президентам України, Польщі та Литви.

Міністр промисловості та торгівлі Росії Денис Мантуров також організував собі турецькі канікули. Чиновник трохи політав по рідній країні, а потім вирушив на новорічний відпочинок за кордон.

Нагадаємо, що Медведєв раніше назвав війну Росії проти України «новою вітчизняною».

Exit mobile version