Хвороба Путіна: як змінилося обличчя кремлівського диктатора через поганий стан здоров’я

Зовнішні зміни кремлівського диктатора Володимира Путіна викликали нові розмови щодо його хвороби. Вже ні в кого не викликає сумнівів той факт, що російський президент-агресор страждає від серйозної недуги.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – rbc.ru

Смертельну хворобу у глави Російської Федерації підтверджують і в ГУР МОУ, і західна розвідка та експерти, інформує «НБН» з посиланням на Оbozrevatel.

Раніше заступник начальника Головного управління Міноборони України Вадим Скибицький в ефірі національного телемарафону повідомляв, що хвороба російського лідера зараз проходить стадію загострення.

ЗМІ активно пишуть, як Путін змінився зовні. Журналісти зазначають, що обличчя диктатора виглядає набряклим, має неприродно округлу «місяцеподібну» форму. У президента-агресора також помітно розпухла шия.

Неврологи припускають, що такі зміни на обличчі глави Кремля пов’язані із вживанням гормональних препаратів. Кортикостероїди, високі дози яких часто використовують для лікування онкології, викликають появу набряків.

Деякі західні експерти вважають, що диктатор має розлад мозку, викликаний деменцією або хворобою Паркінсона, або стероїдами.

В останні тижні журналісти пишуть, що замість Путіна на публіці з’являються двійники, сам він став слабким, замкнутим, мовчазним і нікого до себе не підпускає.

Нагадаємо, що глава ГУР МОУ Кирило Буданов підтвердив, що Путін невиліковно хворий.

Exit mobile version