Чи залишиться Резніков на посаді глави Міноборони: Подоляк висловився про заміну керівника відомства

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк висловився про заміну керівника Міністерства оборони, розповівши про ефективність Олексія Резнікова на цій посаді.

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – ukranews.com

В ефірі національного телемарафону представник Офісу Зеленського на тлі інформації про відставку Резнікова розповів, що думає про його заміну, інформує «НБН».

За словами Подоляка, глава оборонного відомства України є дуже ефективним переговорником у комунікації із західними партнерами щодо постачання озброєння, тому замінити його буде дуже важко.

Радник глави ОПУ розуміє емоції українців у відповідь на інформацію про зловживання у Міністерстві оборони у сфері закупівель, проте рішення має бути прагматичним.

Чиновник нагадав, що війна в країні ще не закінчилася і ЗСУ потребують ракет підвищеної дальності, штурмової авіації, амуніції та логістичного забезпечення снарядами, патронами.

«Цим постійно займався Резніков, у нього були відмінні особисті стосунки. Переговори — це не лише математичні формули, а й особисті стосунки та довіра», – пояснив Подоляк.

Представник ОПУ додав, що, якщо говорити про заміну Резнікова, треба розуміти, чи можливо знайти кандидата, який здатний взяти на себе вирішення цих питань, отримати довіру західних партнерів та побудувати з ними гарні особисті стосунки.

Нагадаємо, що Резніков відповів, чи пропонував йому президент стати главою Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Exit mobile version