Медведчук подав позов проти Верховної Ради: кум Путіна хоче повернути мандат народного депутата України

Український політик, кум кремлівського диктатора Володимира Путіна Віктор Медведчук, якого підозрюють у державній зраді та підтримці тероризму, вважає, що його незаконно позбавили мандата нардепа.

Віктор Медведчук

Фото – ria.ru

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у середу, 22 лютого, повідомив, що є перший прецедент від Медведчука. Адвокати кума Путіна подали позов проти Верховної Ради України щодо скасування та визнання незаконною процедуру позбавлення мандату проросійського політика, інформує «НБН».

За словами керівника партії, це говорить про те, що «фанати Путіна шукатимуть будь-яких зачіпок для оскарження рішень влади». Арахамія підкреслив, що, щоб позбавити зрадників України такого шансу, парламент очищатиметься виключно конституційним способом.

Нагадаємо, що ВРУ достроково позбавила Медведчука мандата народного депутата України 13 січня. Перед цим глава держави Володимир Зеленський підписав указ щодо позбавлення проросійського політика українського громадянства.

Як повідомлялося, Медведчук після обміну запропонував Путіну план «Б» щодо захоплення нашої країни. Про це розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Exit mobile version