Ми на цих людей спиралися – Путін зізнався, на кого Кремль робив ставку у питанні знищення України

Кремлівський диктатор Володимир Путін розповів, на кого розраховував Кремль, вторгаючись на територію суверенної української держави дев'ять років тому.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

У ході зустрічі з працівниками авіаційного заводу в Улан-Уде Республіки Бурятія Путін вкотре почав розповідати, як Російська Федерація намагалася «подружитися» з Україною, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Диктатор заявив, що РФ «довго і терпляче» десятиліттями працювала в цьому напрямі, проте ситуація принципово змінилася у 2014 році, коли у сусідній державі «з подачі Заходу відбувся держпереворот».

Глава Кремля назвав Україну «російськомовною» та повідомив, що Москва у питанні ліквідації сусідньої країни розраховувала не просто на її російськомовних громадян, а спиралася на тих, хто вважає себе частиною «руського міра».

Російський лідер додав, що 9 років тому нібито розпочалася фізична ліквідація українців, які підтримували розвиток нормальних відносин із країною-агресором.

Раніше у Мережі обговорювали привітання Путіна з 8 березня. Користувачі згадали, що глава Кремля обіцяв росіянкам рік тому.

Exit mobile version