Візит Путіна у Маріуполь: генерал вказав на дивацтва у поведінці диктатора і висловився про версію з його двійником

Колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Романенко прокоментував приїзд кремлівського диктатора Володимира Путіна до тимчасово окупованого Маріуполя.

Володимир Путін

Фото – bbc.com

В інтерв’ю виданню Оbozrevatel Романенко пояснив, чому Путін вирішив відвідати зруйноване українське місто. На думку генерала, візит диктатора до Маріуполя – крок у відповідь на видачу ордера на його арешт гаазьким судом, інформує «НБН».

Екс-заступник глави Генштабу ЗСУ нагадав, що раніше російський лідер не нехтував міжнародними нормами настільки відверто – не приїжджав на тимчасово захоплену територію. Приїзд глави Кремля до Маріуполя спалив мости РФ у сфері дипломатії, залишивши Москві лише військовий шлях.

Романенко висловився про версію щодо візиту двійника президента-агресора до українського міста. Генерал вважає, що важко визначити, хто був у Маріуполі – справжній Путін чи його «дублікат», оскільки російський лідер майже нічого не говорив.

При цьому кремлівський диктатор поводився досить дивно – спілкувався з людьми, заходив до них у будинок, хоча раніше тримав усіх на відстані, влаштовуючи зустрічі за величезним столом.

Нагадаємо, що Путін приїхав до Маріуполя в улюбленому пуховику за півмільйона рублів, у якому він з’явився на публіці ще рік тому.

Exit mobile version