В ОПУ озвучили два варіанти покарання Росії за розв’язану в Україні війну

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк озвучив варіанти покарання Російської Федерації за озброєну агресію у нашій країні.

Війна в Україні

Фото – reuters.com

В інтерв’ю агентству «УНІАН» представник Офісу Зеленського зазначив, що окупанти продовжують завдавати нашій країні прицільних ракетних ударів, інформує «НБН».

За словами радника глави ОПУ, у РФ єдина мета – ліквідувати максимальну кількість мирних українців. Він зазначив, що після захоплення нашої країни Кремль планував «прорідити» її населення, знищуючи людей.

Подоляк підкреслив, що РФ не живе за правилами, вона відірвана від сучасної цивілізації, тому будь-який переговорний процес із Москвою зараз на її умовах означатиме, що Україна не покарає винних у цій війні.

Чиновник додав, що правильний фінал – покарання росіян. Це може відбутися фізично – РФ зникне з карти світу, або юридично – винні у кровопролитті отримають довічні терміни.

Нагадаємо, що після того, як МКС видав ордер на арешт кремлівського диктатора Володимира Путіна, Москва почала шукати партнерів, які відмовляться виконувати умови гаазького суду.

Exit mobile version