В ОПУ відреагували на «мирну» пропозицію Лукашенка щодо України

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на «миротворчу» пропозицію нелегітимного керівника Республіки Білорусь Олександра Лукашенка для Києва та Москви припинити збройне протистояння.

Офіс президента України

Фото – facebook.com/president.gov.ua

Радник глави ОПУ у своєму мікроблозі у Twitter пояснив, що означає «мирний» заклик самопроголошеного білоруського лідера до Києва укласти перемир’я з РФ без права переміщення техніки та перекидання зброї для обох сторін, інформує «НБН».

Представник Офісу Зеленського нагадав, що будь-яке припинення вогню означатиме право держави-терориста залишитись на захоплених територіях нашої країни. Чиновник зазначив, що такого сценарію категорично не можна допускати.

Подоляк додав, що Україна має право вирішувати сама, як на своїй землі переміщувати особовий склад своєї армії та її техніку. Він додав, що дивні «миротворці» виглядають комічно.

Раніше на «мирний план» білоруського диктатора відповіли у Москві. Представник Адміністрації Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що російський та білоруський лідери обговорять це під час зустрічі наступного тижня.

Exit mobile version