«Вагнерівці» видихнулися, а Путін призначив новий термін взяття Бахмута: військовий експерт розповів про ситуацію у місті

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів про нові терміни взяття міста Бахмут, які призначив Путін.

Володимир Путін

Фото — росЗМІ

Про це повідомляє “НБН“, із посиланням на оглядача Олександра Коваленка.

Коваленко повідомив про те, що на даний момент ситуація в Бахмуті для російських військ і ПВК “Вагнер” складається далеко не найкращим чином, але все ж таки російська влада вирішила призначити своїм військам термін взяття міста.  Коваленко повідомив, що російська армія «має» захопити Бахмут до Великодня, тобто до 16 квітня.

Також експерт поділився інформацією про те, що зараз росіяни стягують до міста інші підрозділи, які раніше не брали участі в боях за Бахмут. Це, як повідомляє Коваленко, свідчить про те, що бойовики ПВК «Вагнер» вже видихнулися і зараз вони вже нічого не вирішують у боях за місто, тому основна ставка робиться на десантників.

Крім того, експерт зазначив, що наразі Збройні сили України змогли збудувати максимально якісну оборону у місті, а також збільшили вогневу активність, тому шансів взяти місто у окупантів залишається дуже мало. До того ж варто відзначити, що окупанти використовують далеко не найкращу тактику ведення бойових дій, через що несуть регулярні втрати.

Зазначимо, що раніше у Генштабі розповіли про втрати окупантів за минулу добу.

Exit mobile version