Двійники Путіна: екс-командувач Аеромобільними військами розповів, чи справді диктатор побував в Україні

Колишній командувач Аеромобільних (Десантно-штурмових) військ України полковник Іван Якубець прокоментував відвідування тимчасово захоплених територій Херсонщини та Луганщини російським диктатором Володимиром Путіним.

Володимир Путін

Фото – reuters.com

В ефірі Radio NV військовий висловився про приїзд Путіна на тимчасово окуповані території України. На його думку, Луганську та Херсонську області відвідав двійник кремлівського диктатора, інформує «НБН».

Якубець нагадав, що раніше «главі ДНР» Денису Пушиліну довелося чекати на прийом російського лідера шість годин через карантин, а зараз президент-агресор спокійно відлітає в інше місто і, виходячи з гелікоптера, спокійно підходить до військових.

Полковник переконаний, що візит глави РФ у тимчасово захоплені українські регіони – піар-акція за участю «копії» Путіна, оскільки лідер росіян боїться підхопити якусь інфекцію.

Мета «спецтура» глави Кремля на Луганщину та Херсонщину – продемонструвати громадянам країни-агресора, що він дієздатний, зустрічається з військовими та відвідує фронт, і нібито таким чином контролює ситуацію.

Нагадаємо, що минулого місяця Путін їздив до окупованого Маріуполя. Український журналіст Денис Казанський звернув увагу на цікаву деталь зустрічі диктатора із підлеглим після повернення до РФ.

Exit mobile version