Перемогти Росію одразу не вийде, але можна розділити процес на “шматочки”: Зеленський розповів, як Україна має виграти війну

Президент України Володимир Зеленський висловився про те, що для України означає перемога і порівняв війну проти Російської Федерації з пирогом.

Зеленський

Фото - Sputnik

Про це повідомляє “НБН“, із посиланням на інтерв’ю Володимира Зеленського Дмитру Комарову в рамках спецпроекту “Рік. За кадром“.

Глава української держави сказав, що для нас війна це пиріг. “Її необхідно поділити на кілька частин, щоб з’їсти”. Зеленський зазначив, що Російська Федерація є дуже великою державою, тому перемогти її одразу — це дуже складно, але можна розділити війну на кілька частин і наприкінці дійти до переможного результату. Одним із таких “шматочків пирога” Володимир Зеленський назвав Крейсер Москва, який завдяки воїнам Збройних сил України пішов на дно більш як рік тому.

Також лідер України заявив, що для нас перемога – це повні гарантії безпеки. Потрібно, щоб це були гарантії безпеки НАТО чи щось подібне, але головне, щоб вони були. Президент зазначив, що навіть після того, як Україна переможе Росію, вона все ще буде нашим сусідом, тому нам потрібно зробити все, щоб убезпечити себе.

Слід нагадати, що раніше Володимир Зеленський розповів, якою була оборона Банкової в перші дні війни.

Exit mobile version