Деякі союзники переоцінюють можливості ЗСУ: Зеленський та Рєзніков висловилися з приводу контрнаступу України

Президент України Володимир Зеленський, а також голова Міноборони України Олексій Рєзніков висловилися щодо контрнаступу ЗСУ.

Зеленський та Резніков

Фото - 24 Канал

Про це повідомляє “НБН“, з посиланням на інтерв’ю українських представників виданню “WP“.

В інтерв’ю виданню “WP” глава Міністерства оборони України Олексій Резніков розповів про те, що деякі західні союзники очікують від ЗСУ чогось масштабного під час майбутнього контрнаступу, а це може стати проблемою. Рєзніков уточнив, що не треба переоцінювати українські можливості.

Політики заявили, що підготовка до контрнаступу, яка залишається в таємниці, змусила їх поставити запитання: який результат потрібен для того, щоб вразити країни заходу?

Деякі також говорять про те, що якщо український контрнаступ буде не настільки успішним, як очікували союзники, то країни Заходу змінять свою політику щодо України. Експерти вважають, що в такому разі українська сторона не зможе отримувати потрібної кількості озброєння, а ситуація на фронті може погіршитися. Тоді Україні треба буде йти на переговори з РФ, а, як відомо, окупанти вимагатимуть від нас віддати їм свої території, що категорично не відповідає суверенітету України.

Варто згадати, що раніше Сирський висловився з приводу деокупації України.

Exit mobile version