Удар безпілотників по Кремлю: у ГУР розповіли, хто може стояти за цією атакою

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував інцидент з ударом БПЛА по Кремлю. Він розповів, хто може бути організатором атаки.

Кремль

Фото – zaks.ru

В інтерв’ю виданню «РБК-Україна» представник військової розвідки України розповів, із чим може бути пов’язаний удар безпілотників по Кремлю, який стався 4 травня, інформує «НБН».

Юсов зазначив, що така серйозна інформаційно-пропагандистська акція зажадала б ресурсів та серйозного планування. Україна не має відношення до інциденту, оскільки спрямовує всі сили та засоби на деокупацію своїх територій й знешкодження військових об’єктів РФ.

Речник ГУР МОУ зазначив, що атака дронів на резиденцію Путіна в центрі Москви показала, що президент-агресор не контролює ситуацію. Кремль має різні «вежі», представники яких мають протилежні інтереси, і вони цілком можуть бути причетні до інциденту.

Водночас, у розвідці не виключають, що удар БПЛА по Кремлю міг бути інсценований російським керівництвом для проведення чергової хвилі мобілізаційних заходів у країні.

Зазначимо, що в Інституті вивчення війни розповіли, як влада РФ має намір використовувати «провокацію» з атакою дронів на Кремль.

Exit mobile version