Ув’язнені в армії РФ: у Генштабі розповіли про тренувальні табори на окупованих територіях

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли, як російські окупанти намагаються поповнювати власні сили через величезні втрати.

Окупант

Фото - The Times

Про це повідомляє “НБН“, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про те, що російські окупанти продовжують поповнювати власні бойові резерви, використовуючи ув’язнених. Також там зазначили, що на деяких тимчасово окупованих територіях росіяни навчають “зеків” та влаштовують їм тренувальні табори.

На даний момент відомо, що як мінімум один такий табір є у населеному пункті Рогово, Луганської області. Повідомляється, що лише кілька днів тому російські окупанти завезли туди близько 200 ув’язнених, які проходитимуть бойову підготовку. Відомо, що у них має бути 4-тижневий курс. Також у зведеннях Генштабу розповіли і про те, що найближчим часом до цього ж тренувального табору мають прибути ще 250 ув’язнених.

До речі, подібні тренувальні табори для окупантів – це вже нормальна справа. Раніше повідомлялося, що в районі населеного пункту Можняківка, який також знаходиться на території Луганської області, окупанти організували тренувальний табір, у якому навчали близько 800 ув’язнених.

Варто зазначити, що раніше Пригожин запросив Шойгу до Бахмута.

Exit mobile version